Spletna stran kjer boste razumeli napisano

Norost za norostjo … obup!

Od: Franc 
Date: V čet., 16. sep. 2021 ob 22:37
Subject: Fwd: Fw: Norost za norostjo … obup!
To:

delim dalje

Dobro preberite (kopirano)

‼‼‼

29.9.2021 bo ponovno dan D za nas in za demokracijo.

Ponovno bo prišlo do poskusa, da se uzakoni novi zakon o nalezljivih boleznih. V bistvu gre za stari zakon, ki nam ga je uspelo preprečiti, z kozmetičnimi popravki kar se tiče zbiranja informacij. Vse ostalo je popolnoma isto. Jaz sem zdaj porabil 2 uri, da sem našel te nove popravke, ki jih je nesmiselno sploh omenjati, ter si prebral ta zakon. Ne bom pisal o vsemu kar je notri spornega, ker bi bilo branje predolgo, zato bom napisal nekaj ključnih zadev.

1.ob izbruhu epidemije  bo lahko necepljenim (tudi po programu obveznega cepljenja) NIJZ omejil praktično vse, kar se mu bo zahotelo in dodal posebne ukrepe za necepljene.

2. Prepovedali bodo lahko kakršnokoli zbiranje ljudi na javnih mestih.

3. Prepovedali bodo lahko uvoz blaga (tudi hrane in osnovnih potrebščin).

4. Policija bo lahko vstopila v stanovanje brez naloga in preverjala, če se ljudje držijo predvidenih ukrepov, kot so nošenje mask in podobno.

5. Omejila ali prepovedala bo lahko določeno opravljene storitev.

6. Če bo potreba, vam bodo lahko za nedoločen čas vzeli nepremičnino, podjetje, opremo in prevozna sredstva z namenom da so to uporabi za zdravstvene storitve.

7. Odredili bodo, da morate nositi zaščitno opremo ( maske) tako na javnih krajih kot tudi doma.

8. Ljudi, za katere bodo presodili, da nimajo ustreznega prostora za karanteno, bodo poslali v karanteno v njihove prostore. (Omenjal se je azilni dom) 

Verjetno sem še kaj spregledal, ampak načeloma se mi zdi, da je že to več kot dovolj.

Če je bilo včeraj na protestu proti PCT pogojem 20.000+ ljudi, potem nas more biti 29.9. polna Ljubljana! 

Tega fašističnega zakona ne smejo sprejeti za nobeno ceno! Ko so prvič sprejemali ta zakon nas je bilo pred parlamentom mogoče 200 ljudi. K sreči so se množični pritiski izvajali na svetnike in poslance po drugi poti. Ampak tokrat to ne bo dovolj! 

Zato vas naprošam, delite to in 29.9.2021 vsi množično v Ljubljano. Ne potrebujemo organizatorja, ne potrebujemo prijavljati protesta za to, kar mi je potrdil varuh o človekovih pravicah, ker gre za izredni dogodek. Potrebujemo le spontanost! Ampak sprejem tega zakona moramo preprečiti, ker drugače bomo vsi v enem velikem dreku! Ne glede na to ali si cepljen ali ne, ali si za Janšo ali proti, ali si za ukrepe ali ne. Gre za vse nas! Tisti, ki podpirate Janšo, ena misel za vas. Predstavljajte si, da pride Kordiš, Mesec ali ostali na oblast in vam samo zato, ker so razgalsili epidemijo poberejo hišo, stanovanje, avto… Boste takrat tudi ploskali Janši, ker je ta zakon spravil čez? Ni več časa za kakršnekoli delitve. Treba bo na ulico in preprečiti sprejetje tega fašistićnega zakona.

———————————————————————————————————————–

To je bilo posredovano sporočilo.

Če je to res potem smo pečeni. Če ima kdo dostop do omenjenega zakona naj napiše v komentarju, kje je to navedeno.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments