Spletna stran kjer boste razumeli napisano

Zdravje

Tako, kot je skozi vso zgodovino poselitve planeta (2,3 – 2,8 milijarde let) vseskozi obstajal moderni človek na zemlji, so bila prisotna tudi zdravila za vse njegove bolezni. Večino časovnih obdobij je človek zdrav. Bolezni, degradacija telesa in sposobnosti se razmahnejo v obdobju imenovanem obdobje teme (kali yuga). To obdobje (doba) se je na zemlji začelo pred približno 5000 leti in bo trajalo še 427 000 let. V tej dobi človek izgubi fotografski spomin. Tudi v prejšnjih dobah je blia razvita medicina (ponekod celo bolj, kot dandanašnji) pa prav zaradi fotografskega spomina in majhne količine pacientov ni bilo potrebe po zapisovanju.

Zdravilne rastline za najrazličnejše bolezni so bile in so še vedno prisotne na zemlji, le da so njihova svojstva ljudem praviloma neznana, čeprav rastlino gledajo vsak dan celo življenje ne vejo kakšne zadravilne lastnosti ima. Zdravilne metode in dejavnosti tudi niso nič novega.

V rubriki zdravje bodo zbrane informacije o različnih načinih zdravljenja predvsem takoimenovanih NEOZDRAVLJIVIH bolezni z vidika sodobne medicine (leto 2017) s pomočjo katerih ta ista medicina kasira milijarde od neukih ljudi po vsem svetu, čeprav so bolezni, kot je rak lahko ozdravljive.

Opisane bodo različe zdravilne rastline, sadeži, metode zdravljenja, malo znana zdravila in njihovo morebitno pridobivanje …

Čeprav to ni stran, kjer bi prebirali vsakdanje nepomembne novice, kot je črna rubrika, se bodo prispevki skozi čas povečevali in morebiti tudi dopolnjevali. Namen strani je predvsem človekoljuben, kjer lahko oseba dobi podatke in informacije, ki niso splošno znane a jih lahko v neki življenjski situaciji nujno potrebuje.